Connect with us

Muškarci su se odlučili: Hoćemo ovo da nam radite jer tada vas OBOŽAVAMO!

Korisni savjeti

Muškarci su se odlučili: Hoćemo ovo da nam radite jer tada vas OBOŽAVAMO!

Hoćemo ovo da nam radite jer tada vas OBOŽAVAMO: Oni žele da budete kreativnije u krevetu, da im date kompliment, da i u javnosti pokažete koliko ih volite, da otkrijete predigru i još mnogo toga.

Muškarci, verovali ili ne, razmišljaju o vezi u kojoj su, o seksu sa vama i o tome pričaju sa svojim prijateljima. Ali to ne znači da je provalio kako da vam kaže koje su njegove potrebe u krevetu.

Šta ako nešto pogrešno shvatite? Šta ako vam postavi zadatak koji ne znate kako da rešite, ili se jednostavno ne usuđujete? Stručnjaci koji se bave muškim audotorijumom, kao i urednici Men’s Healtha, odlučili su da iskreno obelodane tajne muškog uma! Oni su rekli dosta toga interesantnog o tome šta muškarci žele od žene kada je seks u pitanju.

Budite kreativnije u krevetu

Demonstriraj svoju umešnost u poznavanju erogenih zona, slatko i delikatno, poklanjajući i njemu i sebi osećaj vrhunskog vođenja ljubavi. I da podsetimo, penis je bez dileme broj jedan na listi erogenih zona, dok je oralna obrada ključ za pravu riznicu užitka i fantastičan seks bez ustezanja.

Smisao za humor je važan, on služi kao naš mentalni mečmejker, ali vešte vratolomije u krevetu jesu sigurna nadogradnja za vezu koja bi da ispisuje višegodišnji staž. Ako se osete kao glavni junaci porno filmova, vi ćete pokazatu svu svoju mudrost, a oni će biti upecani za sva vremena.

Pages: 1 2 3 4 5 6

Više iz kategorije: Korisni savjeti

Najčitanije:

To Top