Connect with us

Da bi izgledale savršeno pogledajte kako punije dame trebaju birati badiće

Korisni savjeti

Da bi izgledale savršeno pogledajte kako punije dame trebaju birati badiće

Da bi izgledale savršeno pogledajte kako punije dame trebaju birati badiće

Dio tijela koji želite istaknuti neka bude prekriven živim bojama i zanimljivim uzorcima, a za onaj dio koji želite prikriti – birajte tamnije, zagasite nijanse…
Radi se o odličnim savjetima kako u bikiniju istaknuti atribute, a sakriti mane. Nije svejedno kakav model badića nosite ukoliko ste punije građe, niti koje je boje, kakve ukrase ima na sebi…

Svakako treba izbjegavati modele koji se sjaje jer će ‘proširiti’ tijelo. Također, dio tijela koji želite istaknuti neka bude prekriven živim bojama i zanimljivim uzorcima, a za onaj dio koji želite prikriti – birajte tamnije, zagasite nijanse. Tako će žive boje privlačiti poglede drugih te neće toliko obraćati pažnju na nesavršenosti.

Top savjeti za biranje badića – za žene raskošnih oblina:

Ženama građenima kao pješčani sat, znači bujnih oblina i tankog struka, pristaju minijaturni bikiniji s trokutićima na grudima ili jednodijelni badići s prorezom oko struka. Također, dobar izbor je i bikini kojem su gaćice dublje jer će tako prikriti višak na trbuhu, a ujedno će ga stisnuti kao steznik.

Odlični su i modeli s volančićima oko bokova ili oni koji izgledaju kao da imaju suknjicu – odlična optička varka zbog koje ćete izgledati bolje. I jednodijelni badić je dobar izbor, ali u tom slučaju dobro je da ima vrlo otvorena leđa – tijelo će izgledati bolje.

Ukoliko su grudi veće, važno je da stoje čvrsto u košaricama i da sa strane ne vise. Gornji dio badića mora biti dovoljno velik tako da baš cijele grudi stanu u njih. Modeli koji se tankim trakama vežu oko vrata uglavnom ne stoje dobro ženama s velikim grudima, osim ako grudi, nekim čudom, čvrsto stoje same od sebe.

Ako su grudi male, dobro ih je naglasiti jer će tako ostatak tijela izgledati tanje. Male grudi izgledat će bujnije u bikiniju koji izgleda kao traka ili ima umetke u košaricama. Uz to, jarke boje i ukrasi su dobrodošli na gornjem dijelu badića.

Kod malih grudi i veće stražnjice, najbolji izbor su trokutaste gaćice s trakicama za vezanje i gornji dio s umecima ili u obliku trake. Također, ukoliko imate široke bokove, svakako trebate izbjegavati modele s visoko rezanim bedrima.

Pazite i na uzorak jer ženama punije građe bolje stoji sitniji uzorak. Uz to, na dijelovima tijela koje želite vizualno smanjiti – trebaju biti okomite linije, ne vodoravne.

Preuzeto sa 24sata.hr

Više iz kategorije: Korisni savjeti

To Top