Frizure koje će u potpunosti promijeniti vaš izgled

Promjena frizure ponekad se smatra velikim činom hrabrosti. Kada vam dosadi vaša dugogodišnja frizura, imate toliko opcija koje možete izabrati. Samo morate biti hrabre i odlučiti se za neku drugu boju, novu frizuru i morate eksperimentirati. Međutim, morate si dati malo vremena, dobro pregledati sve mogućnosti i izabrati mudro jer loša frizura može potpuno promijeniti vaš izgled.

Frizura je važan aspekt vašeg izgleda, jer vas može potpuno promijeniti. Može učiniti da izgledate mlađe, starije, romantičnije… Pročitajte članak i saznajte koje frizure mogu u potpunosti promijeniti vaš izgled na bolje i odaberite onu koja će vam najbolje odgovarati!

Ravne frizure
Odaberite frizuru ravnog i tupog teza s ravnim šiškama koje pokrivaju obrve. Postanite plavuša za seksi izgled. Držite se podalje od ove frizure ako imate ovalno lice. Ova frizura odgovara ženama koje imaju ravnu kosu i brinetama jer posvjetljuje kožu, nudi stil i originalnost. Šiške imaju taj nevjerojatan dar da u potpunosti mijenjaju lice, mogu sakriti i ispraviti nedostatke, te se u isto vrijeme mogu istaknuti sve lijepe osobine vašeg lica. Međutim, pobrinite se da pronađete savršene šiške za vaš oblik lica.

Pixie frizure
To je frizura koju slavne osobenajviše vole i mnoge su promijenile svoj izgled zamijenivši svoju staru frizuru upravo trendy pixicom. To je prilično ekstremna promjena frizure koja laska okruglom licu. Ona je jednostavna za održavanje i namijenjena je zaposlenim ženama koje su posvećene svojoj karijeri i nemaju dovoljno vremena koje mogu provesti pred ogledalom. Kako biste se dodali malo originalnosti možete odabrati sjeckane šiške. Ako ste hrabriji, odaberite crvenu boju za kosu. Ako želite izbjeći muževan izgled, pobrinite se da je kosa na stranama dovoljno duga, tako da ju možete ugurati iza ušiju. To frizura odlično stoji manjim ženama s malim licem. Također možete odabrati pixie u izrastanju, koja je duža pozadi s dugim šiškama koje možete ugurati iza ušiju. Ova frizura je idealna jer ističe ljepotu vašeg lica.

Garçon
Kratka kosa je vrlo trendy ove sezone. Treba ti samo malo hrabrosti i nekoliko savjeta i trikova o tome kako odabrati savršenu kratku frizuru za vaš oblik lica. Budite hrabre i izaberite ” à la garçon ” frizuru u francuskom stilu. U ovom slučaju odabrate boju za kosu koja stvarno laska vašem tenu i boji kože budući da će lice biti u središtu pozornosti. Bez obzira na svoju dob, ova frizura radi čuda ženama s okruglim, duguljastim i četvrtastim oblikom lica. Frizura je vrlo jednostavna za održavanje, trebate samo oprati kosu i vi ste spremni!

Rock
Frizure u rock stilu su odraz vaše osobnosti. Dakle, trebali biste razmisliti dva puta prije nego se odlučite za taj stil i budete sigurne da ćete se dobro osjećati. Kratka shag frizura je izbor za najhrabrije od vas. Postanite platinasta plavuša – ta boja kose savršeno pristaje shag frizuri. Ukratko frizura u rock stilu znači veliku prilagodbu. Možete isprobati i retro rock look inspiriran 80-tima tako da odaberete kratku frizuru s volumenom na vrhu.

Duga bob frizura
I ova frizura je bila vrlo popularna prošle sezone. Imala je veliki uspjeh tijekom hladnih zimskih dana, a zadržava svoju poziciju i tokom vrućih sunčanih ljetnih dana. Mi itekako razumijemo njegovu popularnost. To je svestrana, šik frizura koja savršeno funkcionira u svim prilikama i prigodama. Dugi bob pruža prirodan i mekan izgled svakome tko ga nosi. Iako to nije prekratka frizura, možda će vam ipak biti teško skratiti kosu pogotovo ako imate dužu kosu. Ipak, duga bob frizura vam može ponuditi mnoštvo styling opcija – od kovrča, valova, opuštenih lokni ili čak možete odrezati šiške, ako vam dosadi običan bob. Dakle, s ove točke gledišta duga bob frizura se može smatrati najsigurnijom varijantom.

Preuzeto sa frizure.hr

Podijeli na: