Connect with us

Otkrijte da li u vezi imate romantiku, strast, požudu ili ljubav

Zanimljivosti

Otkrijte da li u vezi imate romantiku, strast, požudu ili ljubav

Ljubav je najlepše, ali i najkomplikovanije iskustvo koje neko može da doživi..

Ona može da obuzme naše telo na više različitih načina, a često smo i sami zbunjeni i ne znamo kako da definišemo to što osećamo.

Osećanja variraju od čiste želje za nekim, veze za jednu noć, prave veze, nervoznog flertovanja do duboke intimnosti između partnera. Tu je i pitanje kako se naš partner oseća i da li su nam osećanja uzajamna. Kako biste definisali šta osećate prema nekome obratite pažnju na sledeće “simptome” i nivou veze kome odgovaraju.

Zaljubljenost najavljuju oni lepršavi leptirići u stomaku, a sve što želite jeste da usrećite jedno drugo. Trudite se da razumete sve što se mota po glavi vašem partneru i da što više vremena provodite zajedno. Do mozga dopiru feromoni koji su zaduženi za osećaj privlačnosti.

Ukoliko čeznete za nekim onda ste vođeni željom. Želite da doživite zajedničke romantične, ali i seksualne trenutke i često imate seksi fantazije. Možete da osetite erotičnu povezanost i kada niste zajedno.

Požuda vas navodi da žudite za seksom kako biste ispunili svoje emocije. Imate erotične fantazije o nekome, a vaš cilj je da dostignete seksualno zadovoljenje.

Kada je u pitanju strast, onda intenzivno želite nekoga i fizički i emotivno. Volite da budete misteriozni, ali imate poverenja jedno u drugo. Često se zabavljate, smejete i priređujete iznenađenja jedno drugom, a u seksu ste maštoviti i vodite računa o obostranom zadovoljstvu. Adrenalin koji pri tom osećate čini da ste ludo zaljubljeni.

Intimnost je nešto čemu teži veliki broj parova. To se postiže potpunim poverenjem, deljenjem najbitnijih detalja iz života zbog čega jako cenite jedno drugo. Imate osećaj da su vaša dva srca zapravo jedno, a vaš mozak otpušta oksitocin zadužen za osećanje povezanosti.

U ljubavi osećate snažne emocije prema partneru i to mu dokazujete kroz reči i dela. Partner, kao povezanost, sa vama deli poljupce, zagrljaje i osećate duhovnu povezanost. Imate sve što vam treba za dugu i uspešnu vezu: prijateljstvo, poštovanje, poverenje, komunikaciju i strast.

Preuzeto sa: http://telegraf.rs

Klikni da komentarišeš

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

To Top