Tri najčešća izgovora koje žene koriste kako bi izbjegle seks

Htjeli mi to priznati ili ne, seks je vrlo važan dio svake veze, stoga i ne čudi kad je partner zbunjen ako druga strana odbija taj čin iskazivanja ljubavi.

Muškarci većinom jesu raspoloženi za seks pa se stvara dojam da žene globalno češće nisu raspoložene za aktivnosti u krevetu.

Ekspertica za muško-ženske odnose Tracey Cox malo se pozabavila najčešćim izgovorima i odgovorima koje žene koriste kada ne žele imati seks sa svojim partnerom.

Otkrila je da postoje tri najčešća razloga zbog kojih žene odbijaju seks, ali je ponudila i neka rješenja kojim se to može promijeniti.

  1. Nije mi dobro/boli me glava

Ovaj izgovor je postao toliko popularan da se već koristi u serijama, filmovima i ljudi se šale s njim. Naravno, seks nije baš zabavan ako te muči migrena. No ako je to izgovor koji žena koristi već dvije sedmice, trebala posjetiti liječnika ili otvoreno porazgovarati sa svojim partnerom.

  1. Imam previše posla

Postoji podatak da 75 posto parova krivi svoj pretrpan radni dan i kaotični život za manjak zainteresiranosti za seks. Ako nemaš vremena da se posvetiš malo sebi, vjerojatno nemaš vremena ni za seks, i to je nešto što radiš za sebe. Kao par pokušajte stvoriti zajedničko vrijeme samo za vas dvoje. Umjesto da zajedno navečer zasjednete pred televizor, povucite se ranije u spavaću sobu i iskoristite to vrijeme drugačije.

  1. Preumorna sam

Kako voditi ljubav kad ti se oči sklapaju od umora? Pa odspavajte onda prvo i navijte budilicu malo ranije. “Nije uopće loše ni započeti dan sa seksom”, kaže Tracey te tvrdi ako jednom probate taj način buđenja, budilica vam više neće trebati.

Preuzeto sa klix.ba

Podijeli na: