Connect with us

Trikovi za savršenu ljetnju zabavu

Korisni savjeti

Trikovi za savršenu ljetnju zabavu

Trikovi za savršenu ljetnju zabavu

Mnogo je lakše organizovati zabave leti nego u bilo koje drugo doba godine.

Lako možete pozvati prijatelje u prirodu, u vašu roditeljsku kuću, iznajmiti ljetnjikovac ili vikendicu.

Da bi sve prošlo glatko, iskoristite naše trikove da organizujete „cool“ ljetnju zabavu.

Pripremite frižider

Da li ste ikada morali da igrate tetris sa frižiderom? Ovo je jedina igra koja nikada ne može biti zabavna, pogotovo ako se žurite da se vratite svojim gostima i morate odmah zamrznuti više leda i ukloniti tanjire sa grickalicama. Pravilno organizovan prostor u frižideru – pravi ključ zabave bez stresa. Razmotrite sistem posuda i dodatnih polica, pobrinite se da imate dovoljno folija ili papirnih kesa, kao i da sačuvate što više prostora.

Organizujte roštilj na zabavi

Roštilj – tajna uspjeha ljetnje zabave u prirodi. Pržite meso, pripremite kobasice, pečurke i povrće, ukrasite ih sosom i začinima, a za pola sata možete pripremiti svu hranu.

Zaboravite na teške recepte

Da se ​​ne zamarate sa pripremom složenih recepata, izaberite jednostavne recepte i grickalice. Možete kupiti specijalni kukuruzni čips, napraviti avokado ili neki ukusan sos. Pripremite salatu od svježih krastavaca, narežite voće – ovo će biti sasvim dovoljno kao dodatak glavnom jelu.

Razmislite o alkoholnim i bezalkoholnim pićima

Pripremite specijalna ljetnja pića na posebnom stolu. Organizujte vina, sokove i voće tako da svaki gost može napraviti vlastiti koktel. Pobrinite se da svako ima dovoljno leda, a takođe pokušajte da izbjegavate neudobne teške čaše koje je i lako slomiti.

Kupite jednokratne posude

Ovo će vas spasiti od zamornog čišćenja. Kupite specijalne jednokratne tanjire, kašike, salvete i čaše, pokušavajući dati prednost kompletima od papira. Potražite ljetnje setove – sa svijetlim uzorcima. Koristite tanak plastični stolnjak tako da kasnije možete lako ukloniti mrvice i ostatke bez brisanja površine.

Organizujte muziku za zabavu

Raspoloženje na žurci zavisi od muzike, pa neko vrijeme posvetite organizovanju i prirpemite dobru plejlistu.

Ne zaboravite unaprijed kupiti kreme protiv komaraca i kreme za sunčanje

Pobrinite se da vaši prijatelji zapamte koliko je važno redovno koristiti SPF i staviti kremu na istaknuto mjesto. Upotrebite svijeće ili mirisna ulja protiv komaraca.

Razmislite o dekoru i osvetljenju

Ako vaša zabava traje do kasno u noć, razmislite o tome kako će prostor biti osvjetljen. Da li je moguće postaviti nekoliko svijeća tako da ne izazovu požar?

Organizovanje igara na otvorenom

Najbolji način da svoje goste zabavite na bilo kojoj zabavi, bez upotrebe mnogo alkohola, je da koristite zabavne igre. Potražite jednostavnu zabavu kao što su badminton ili tvister, ali razmislite koliko će slobodnog prostora biti na vašoj zabavi. Takođe se pobrinite da su sto za roštilj i gricklalice zaštićeni od entuzijastičnih igrača.

Razmislite o čišćenju

Tražite pomoć od drugih za čišćenje, ne pokušavajte da sve uradite sami. Čak i ako svaka osoba pokupi par tanjira – to će se već pokazati kao značajna pomoć. Tako ćete skratiti vrijeme čišćenja na nekoliko minuta, a prijatelji će se osećati više uključeni u ovu zabavu.

Preuzeto sa ženskimagazin.rs

Klikni da komentarišeš

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Najčitanije

To Top