Connect with us

VIZUELNO POVEĆAJTE SVOJE GRUDI UZ OVE TRIKOVE

Korisni savjeti

VIZUELNO POVEĆAJTE SVOJE GRUDI UZ OVE TRIKOVE

VIZUELNO POVEĆAJTE SVOJE GRUDI UZ OVE TRIKOVE

Tijelo svake žene je različito i podjednako lijepo. Ono što nekim ženama može smetati jeste njihova veličina grudi, pogotovo ako su one male. Ako niste spremni za operaciju povećanja postoji sedam načina na koji vizuelno možete povećati svoje grudi.

Pravi grudnjak može učiniti čuda kada su male grudi u pitanju. Na raspolaganju vam je mnogo grudnjaka za koje tvrde da povećavaju grudi. Otiđite u kupovinu grudnjaka i kupite onaj koji daje volumen vašem poprsju.

Jednostavan način da vam grudi izgledaju veće jeste da nosite haljine ili košulje koje imaju uzorak oko poprsja. Uzorci s vodoravnim prugama automatski daju dojam da imate veće grudi. Slično tome i majice ili haljine s perlama ili nekim drugim teksturama oko poprsja super su rješenje

Držanje ima veliki utjecaj na to kako izgledaju vaše grudi. Mnoge žene imaju naviku da se pogrbe kada hodaju, to stvara efekat zbog kojeg vam grudi izgledaju puno manje nego što stvarno jesu. Dakle, neka vaša ramena budu prava i vaše grudi će izgledati veće nego što jesu.

Mnoge žene koje žele da im grudi izgledaju veće ne bi trebale nositi majice s dekolteom. Osim toga nošenje uske odjeće vizuelno čini vaše grudi još manjima. Dakle, nosite nedekoltirane i šire majice i vaše će grudi izgledati veće.

Osim toga trebali biste uložiti u kolekciju dugih ogrlica. Duge ogrlice, posebno one s perlama ili privjescima na lancu prirodno padaju između grudi. Ove ogrlice stvaraju iluziju većih grudi zbog načina na koji padaju. Pokušajte dodati dugačku ogrlicu s privjeskom svom omiljenom odijelu.

Ako vam ništa od ovoga nije uspjelo probajte sa zihericom riješiti vaš problem. Obucite uobičajeni grudnjak i zihericom spojite spojite dvije korpice. Ovaj trik automatski će spojiti vaše grudi i napraviti da vaš dekolte izgleda veći nego što to jeste i to za samo 30 sekundi.

Preuzeto sa hayat.ba

Više iz kategorije: Korisni savjeti

To Top