Connect with us

Ultra moderne i popularne jakne za jesenju sezonu

Zanimljivosti

Ultra moderne i popularne jakne za jesenju sezonu

Ultra moderne i popularne jakne za jesenju sezonu

Naravno, jesen je godišnje doba kada nam je (u najvećem broju slučajeva) potrebna jakna. Sljedeći modeli su ultra moderni i popularni, a najbolje od svega je što ih možete nositi iz sezone u sezonu – s njima nikada nećete biti demode.

Bomber jakna

Ova moderna jakna veoma je praktična i funkcionalna, a iako se je riječ o sportskom modelu, veoma dobro je možete iskombinovati i sa elegantnim i klasičnim modelima garderobe. Može se uklopiti u bilo koji stajling, a što se tiče boje, možete birati jednobojne ili dezenirane modele, sve u zavisnosti od toga kakav stajling želite da postignete.

Jakna od antilopa

Kožna jakna veoma je moderna i zaista idealna za jesenje dane. S druge strane, druga verzija omiljene kožne jakne je i jakna od antilopa ili brušene kože, a koja je malo “nježnija” u odnosu na klasičnu kožnu jaknu. U zavisnosti od modela, ovo je jakna koju možete nositi gotovo u svim prilikama.

Teksas jakna

Tokom jeseni, skoro pa uvijek, potrebna vam je određena jakna, kako vam ne bi bilo hladno. Onih dana kada je sunčano, opredijelite se za teksas jaknu. Ona je uvijek in, a možete je kombinovati skoro sa svim drugim komadima garderobe – od pantalona i farmerica do suknji i haljina.

Baloner

Baloner ili kišni mantil smatra se jednim od najmodernijih komada garderobe ikada. Odličan je, jer laska svakoj figuri i najčešće ga nose dame koje imaju stila. Takođe, postoji i nekoliko varijanti balonera (kraći, srednje dugi, dugi), a vi ga birajte prema vašem ukusu.

Blejzer

Blejzer je ultra elegantan komad garderobe, a možete ga nositi u svim prilikama: od posla preko neobavezne kafe sa prijateljicama do večernjeg izlaska. Takođe, možete ga kombinovati sa svim drugim komadima garderobe pa čak i patikama. Naravno, kombinacija farmerica i blejzera svakako je jedna od najpopularnijih pa, ukoliko nosite farmerice, ovo je još jedan razlog da blejzer uvrstite u svoj stajling tokom jesenje sezone.

Preuzeto sa radiokameleon.ba

Više iz kategorije: Zanimljivosti

To Top